Esküvő

Ez az oldal némiképp kilóg a többi közül, mert az itt látható képek (egy kivétellel) mind megrendelésre készültek. Magamtól nem biztos, hogy pont ezt a témát választanám (illetve biztos, hogy nem), csak hát egyszer kellett egy ötlet. Ismerőseim esküvőjére próbáltam kitalálni valami kreatív és egyéni ajándékot,  s valahogy eszembe jutott, hogy lefestem őket, mint mesehősöket. Utána valahogy magától követték egymást az események. Mások is kerültek hasonló helyzetbe, hogy a pénzen kívül valami személyeset is akartak adni nászajándékba, de nem tudták mit. Így készültek az alábbi képek, mindegyik a lehetőségek szerint a legjobban személyre szabva fényképek és háttérinfók alapján, amit a kedves megrendelők szolgáltattak.


2014. szeptember 13. Ez bizony matyóhímzés


 

2013. MÁJUS 11.


A legújabb. Mostantól a frisseket fölülre teszem, eddig nem így volt, remélem, azért senki nem fog összezavarodni :) Írok dátumot is a rend kedvéért! A kép egy rendhagyó túrázós-hegymászós esküvőre készült. A híd alatt a víz alufólia, nagyon szép hatásokat lehet vele elérni. Attól függően, honnan nézzük a képet, mindég mást mutat, nagyon tetszik! Remélem, az ifjú párnak is, sok boldogságot! :)


AZ ELSŐ...


Íme az első kép, amelyet még a magam nevében készítettem. Próbáltam elrejteni a képen olyan dolgokat, amik jellemzőek rájuk, pl a nyuszik meg a jávorszarvas a háttérben (a fiú skandináv történelemmel foglalkozik). A "királylányos-királyfis" hangulat is a sajátjuk, még az esküvőn is visszaköszönt egy-két ottfelejtett korona képében :)


...S A TÖBBI


 Egy balett táncos lány esküvőjére eléggé adta magát a hattyúk tava téma... A hátteret egy régi előadás díszlete ihlette. Az volt még a kérés, hogy szerepeljen templom a képen, ami a fiú vallásosságára utal. A fák között megbúvó gótikus rom szerintem nagyon passzol az egésznek a hangulatához :)A barátnőm barátnőjének készült. A lány állatorvosira járt és a szakdoliját a denevérekről írta, ezért a burjánzó vadon és a denevér-lakta barlang. Egyébként a kedvenc színe a kék. Nem nehéz kitalálni, hogy egy foci-mán fiúról és egy kézilabdás lányról van szó :)Hát igen, ez már nem esküvő, hanem egy baba érkezése :) Műfajilag mégis ebbe a csoportba illik leginkább.

2 megjegyzés: